Isabella Rossellini

O artyście

Publiczność poznała Isabellę Rossellini za sprawą „Białych nocy”, a przede wszystkim „Blue Velvet” w reżyserii Davida Lyncha, jak również przez jej karierę modelki. Pracowała z najznamienitszymi reżyserami i zagrała w ponad 70 filmach kinowych i telewizyjnych zanim sama zajęła się produkcją filmową w „My Dad Is 100 Years Old”, a także w humorystycznym serialu „Green Porno” w 2008 r. i „Seduce Me” w 2011 r.
 
Filmografia:
 
Mammas (2013)
Animals Distract Me (2011)
Bon appétit! (2010)
Seduce Me (2010)
Green Porno (2008)
Oh La La (2006)

Filmy

Znajdujesz się na stronie archiwalnej. Przejdź do serwisu aktualnej edycji Festiwalu.

Informacje

Udostępnij: