Seweryn Żelazny

O artyście

Seweryn Żelazny urodził się w 1977 r. w Polsce. Od 1999 r. pracuje jako fotograf. W latach 1999-2003 był aktorem w teatrze Schauspiel Frankfurt. W 2012 r. ukończył studia licencjackie na kierunku media design na FH Mainz. Ukończył studia na kierunku współczesne media u prof. Tjarka Ihmelsa na FH Mainz.
 
Filmografia: 
 
Transit-Triptychon (2013)
3fragen – generationen (2012)
Sie & Er (2012)
Love Steps (2007)
Wo ist menschliche Gesetz... (2006)
Shop Till You Drop (2005)
Das Geheimnis (2004)
Zwischentöne (2003)

Filmy

Znajdujesz się na stronie archiwalnej. Przejdź do serwisu aktualnej edycji Festiwalu.

Informacje

Udostępnij: