Sergio García Locatelli

O artyście

Urodzony 1978 r. w Peru. Absolwent Wydziału Komunikacji na Uniwersytecie w Limie, uzyskał też dyplom ze scenopisarstwa i reżyserii filmów dokumentalnych w Madrid Film Institute (NIC). Jego filmy zostały wyselekcjonowane do ponad 200 festiwali na całym świecie i zdobywały międzynarodowe nagrody. Były też transmitowane w telewizji hiszpańskiej, włoskiej, brazylijskiej, jak i na platformach VOD
 
Filmografia:
Internal Outskirts (2009) 
It's in your Eyes (2011) 
9546 km. (2013)
Our Own Sri Lanka (2015) 
The End of the road (2015)
Solari (2016)
Bread of Life (2016)

Filmy

Znajdujesz się na stronie archiwalnej. Przejdź do serwisu aktualnej edycji Festiwalu.

Informacje

Udostępnij: