Jan Walentek

O artyście

Jan Walentek urodził się w 1945 r. w Polsce, a od 1987 r. mieszka w Niemczech. Jest dyplomowanym grafikiem-designerem. Pracuje jako designer, artysta-plastyk i autor filmów krótkometrażowych. 
 
Filmografia:
 
Bioprodukt – unterwegs auf deinen Teller (2012)
Clearance (2010)
Tanzstunden für Erwachsene und Fortgeschrittene (2010)
Ein Stein Theorie (2009)
Time flies by for us (2009)
Archivar (2008)
Grüße von der Insel (2008)
Soneto Amoroso (2008)

Filmy

Znajdujesz się na stronie archiwalnej. Przejdź do serwisu aktualnej edycji Festiwalu.

Informacje

Udostępnij: